• Waardevolle
  nieuwe
  contactpersonen

 • Boeiend
  en
  inspirerend

 • Verbreed je blik op organisaties
  én op jezelf!

 • Een heel interessante ervaring!

Waterschap Drents Overijsselse Delta

Stap in de waterwereld

Bij het waterschap Drents Overijsselse Delta verbinden we wonen, werken en natuur met water. We zijn als organisatie in verbinding met onze omgeving. Samenwerking en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn onze speerpunten. Wij zijn een ambitieuze organisatie en willen de zorg voor veilig, schoon en voldoende water van de hoogste kwaliteit bieden. Ons werkgebied strekt zich uit van Assen tot Deventer. Dat doen we met zo’n 600 collega's in diverse beroepen; van bedrijfsjurist tot zuiveringstechnicus, van ecoloog tot muskusrattenbestrijder. Meer over ons werk zie je in deze video en lees je op www.wdodelta.nl.

Van harte welkom!

Wil jij in de waterwereld stappen? Je bent van harte welkom om met één van onze collega’s een dag(deel) op te trekken. Download hier de functielijst met de functies die in aanmerking komen voor Jouw uitwisseling. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Anneke van Bussel van Annekevanbussel@wdodelta.nl of bel naar 088-2331356.  

Interesse in een uitwisseling met ons?

Vul het formulier in en geef een korte motivatie waarom je graag bij ons een dag wilt werken. Na het versturen komen deze gegevens bij de coördinator van Jouw uitwisseling binnen.