week vd uitwisseling_thea met isalamedewerker Wilma Hollak.jpg week vd uitwisseling_Toos klein.jpg Samenwerken WGS - JouwUitwisseling.jpg _MG_9886.jpg Afbeelding14.jpg SDC11545.JPG medischanalistcytologie9.jpeg serviceassistent5.jpeg

Zorgcentrum Het Zand

Wil jij op een laagdrempelige wijze kennis maken met onze organisatie, doe dan mee aan Jouw Uitwisseling. Zorgspectrum het Zand biedt zorg aan ouderen en jonge verpleeghuiscliënten met een eenvoudige zorgvraag tot een complexe zorgvraag. Daarnaast beschikken we over zelfstandige woonappartementen, een revalidatieafdeling en een hospice. Onze locaties bevinden zich in Zwolle, Wijhe, Heino, Nieuwleusen en Staphorst en liggen op sfeervolle plekken en hebben allemaal hun eigen charme. Nieuwsgierig en interesse om eens een kijkje te nemen binnen Zorgspectrum Het Zand? Je bent van harte welkom!

Welke functies komen in aanmerking?

Download hier de functielijst met de functies die in aanmerking komen voor Jouw Uitwisseling.
Heb je nog vragen? Mail deze dan naar Iris Dozeman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul het formulier in en geef een korte motivatie waarom je juist graag bij ons een dag wilt werken. Na het versturen komen deze gegevens bij de coördinator van Jouw Uitwisseling binnen.