Samenwerken WGS - JouwUitwisseling.jpg Afbeelding14.jpg week vd uitwisseling_thea met isalamedewerker Wilma Hollak.jpg serviceassistent5.jpeg SDC11545.JPG medischanalistcytologie9.jpeg week vd uitwisseling_Toos klein.jpg _MG_9886.jpg

Welkom bij Zwolle

Zwolle is een prachtige stad, met een rijke historie en een perspectiefvolle toekomst. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 900 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Zwolle groeit en wordt stedelijker. Er zijn transities in het sociale en fysiek domein, we stappen over op schone energie en we zitten middenin een digitale transitie. We werken aan de toekomst met lef en leiderschap. De stedelijke groei vraagt om scherpe keuzes als het gaat om woonomgeving, energie, mobiliteit, economie, zorg, onderwijs en cultuur.

Wij werken hieraan door het inzetten van onze inhoudelijke kennis, maar ook door een professionele, betrouwbare en ambitieuze overheid te zijn die meedenkt, transparant werkt en de kracht van andere partners gebruikt om haar doel te bereiken.

Voor meer informatie over werken bij onze organisatie ga je naar www.werkenvoorzwolle.nl.

Welke functies komen in aanmerking?

Bij Zwolle doen alle ambtenaren mee met Jouw uitwisseling. In onze functielijst zie je hoe we georganiseerd zijn en vind je de functies die in aanmerking komen.
Heb je nog vragen? Mail deze dan naar Marleen Kok via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Interesse in een uitwisseling met ons?

Vul het formulier in en geef een korte motivatie waarom je nieuwsgierig bent naar het werk van onze collega’s. Vervolgens ontvang je een bevestiging per e-mail en nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.