serviceassistent5.jpeg _MG_9886.jpg medischanalistcytologie9.jpeg week vd uitwisseling_Toos klein.jpg SDC11545.JPG Afbeelding14.jpg week vd uitwisseling_thea met isalamedewerker Wilma Hollak.jpg Samenwerken WGS - JouwUitwisseling.jpg

Zwolse theaters

Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel. Twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Maar ook een voortrekkersrol: Zwolse theaters, dáár gebeurt het.

Schouwburg Odeon, het Zwolse huis van theater. De culturele hangout in het hart van de stad. Waar je overdag terecht kunt voor een goede kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om te werken. En waar 's avonds inspiratie en vernieuwing centraal staan tijdens één van de vele voorstellingen. Theatermaker en -bezoeker treffen elkaar op deze plek waar het de hele dag goed toeven is, ook als er geen voorstelling op het programma staat.

Theater De Spiegel, groots en met allure. Het prachtige theater aan het stijlvolle Spinhuisplein. Waar je heen gaat voor een complete avond uit en culinair verrast wordt met arrangementen en diners. Vanuit de rode pluche stoelen kun je hier genieten van grote namen van eigen bodem en indrukwekkende internationale producties. Een locatie die de zintuigen prikkelt en regelmatig gebruikt word voor intieme meetings, grote congressen en zakelijke events.

Café Foyé: het culturele café in Schouwburg Odeon waar je geniet van muziek, theater, dans, beeldende kunst en architectuur. Én van de lekkerste koffies, een (h)eerlijke boterham, zoete en hartige lekkernijen en diverse (non)alcoholische versnaperingen. Een hotspot die dagelijks om 10.00 uur haar deuren opent voor cultuurliefhebbers in alle soorten en maten. Om te tafelen, te werken, te ontmoeten en vooral te genieten.

I.v.m. de vele aanmeldingen is het voor de functie van 'horeca' en 'productie' helaas niet meer mogelijk om u in te schrijven.

Vragen?

Neem dan contact op met Iris Oost via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 038-4277372.