SDC11545.JPG medischanalistcytologie9.jpeg Samenwerken WGS - JouwUitwisseling.jpg week vd uitwisseling_thea met isalamedewerker Wilma Hollak.jpg Afbeelding14.jpg serviceassistent5.jpeg _MG_9886.jpg week vd uitwisseling_Toos klein.jpg

Deltion is er voor iedereen

Voor jong en oud, studerend of werkend. Als aanbieder van mbo-opleidingen, bij- en omscholing en maatwerk voor bedrijven. Als inspirerende werkgever en samenwerkingspartner: Deltion is er voor iedereen!

Het Deltion College is een Regionaal Opleidingscentrum (ROC) en verzorgt voor ruim 16.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Alle opleidingen zijn samengevoegd in zeven colleges, die zijn opgebouwd uit verschillende teams. Er werken ruim 1.400 medewerkers in onderwijsgevende en ondersteunende functies.

Deltion werkt actief aan de ontwikkeling van studenten én medewerkers. Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleert Deltion zijn studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven. Deltion biedt een werkomgeving die uitdaagt en eisen stelt, en tegelijkertijd ruimte biedt voor eigen initiatief en creativiteit.

De deuren bij Deltion staan wijd open, je bent welkom!

Klik hier voor de functielijst!

Vragen?

Neem dan contant op met Caroline Klootwijk, dienst HRD, tel. 038-8534219 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.