serviceassistent5.jpeg Samenwerken WGS - JouwUitwisseling.jpg Afbeelding14.jpg week vd uitwisseling_thea met isalamedewerker Wilma Hollak.jpg SDC11545.JPG week vd uitwisseling_Toos klein.jpg _MG_9886.jpg medischanalistcytologie9.jpeg

Provincie Overijssel

Overijssel. Een prachtige provincie om te wonen, te werken en te recreëren. Als provincie vinden wij het belangrijk dat iedereen zich kan ontplooien. Dat er werk is en ruimte om te ondernemen. Dat er fraaie natuur is en dat je kunt recreëren en wonen in een plezierige omgeving. Wij zorgen ervoor dat de wegen niet dichtslibben, innovaties kansen krijgen, het openbaar vervoer goed functioneert en dat er goede voorzieningen zijn in de stad én op het platteland. Met elkaar maken we Overijssel iedere dag een stukje leefbaarder, mooier, veiliger en beter bereikbaar. Dat doen we door samen te werken met gemeenten, waterschappen, het Rijk, maatschappelijke instanties en inwoners.

Onze organisatie

De bestuurders en de uitvoerende organisatie werken samen aan het realiseren van de maatschappelijke ambities en opgaven in Overijssel. Ruim 750 medewerkers werken binnen de eenheden en teams om de ambities waar te maken (zie ons organogram). In onze mindmap kun je zien op welke gebieden de verschillende eenheden en de Griffie actief zijn. Zo krijg je een goed beeld van de onderwerpen waar wij ons mee bezig houden!

Wil je een keer kijken bij de Provincie Overijssel?

Bij alle eenheden zijn er functies op verschillende niveaus beschikbaar. Van ondersteuner tot projectmedewerker, van adviseur tot teamleider. Geef bij je inschrijving duidelijk aan (in het veld ‘motivatie’) bij welke eenheid je graag zou willen meelopen en in wat voor soort functie je interesse hebt. Wij gaan dan op zoek naar een goede match!

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Daniëlle Hessel-Lohuis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel naar 038 – 499 8434.

Alvast een digitaal kijkje in de keuken?

www.overijssel.nl
www.werkenbijoverijssel.nl

Hopelijk tot ziens in het Provinciehuis!