SDC11545.JPG medischanalistcytologie9.jpeg Afbeelding14.jpg week vd uitwisseling_Toos klein.jpg Samenwerken WGS - JouwUitwisseling.jpg week vd uitwisseling_thea met isalamedewerker Wilma Hollak.jpg serviceassistent5.jpeg _MG_9886.jpg

Stap in de waterwereld

Bij het waterschap Drents Overijsselse Delta verbinden we wonen, werken en natuur met water. We zijn als organisatie in verbinding met onze omgeving. Samenwerking en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn onze speerpunten. Wij zijn een ambitieuze organisatie en willen de zorg voor veilig, schoon en voldoende water van de hoogste kwaliteit bieden. Ons werkgebied strekt zich uit van Assen tot Deventer. Dat doen we met zo’n 600 collega's in diverse beroepen; van bedrijfsjurist tot zuiveringstechnicus, van ecoloog tot muskusrattenbestrijder. Meer over ons werk zie je in deze video en lees je op www.wdodelta.nl.

Van harte welkom!

Wil jij in de waterwereld stappen? Je bent van harte welkom om met één van onze collega’s een dag(deel) op te trekken. Download hier de functielijst met de functies die in aanmerking komen voor Jouw uitwisseling. Heb je nog vragen? Dan kun je terecht bij Anneke van Bussel van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 088-2331356.  

Interesse in een uitwisseling met ons?

Vul het formulier in en geef een korte motivatie waarom je graag bij ons een dag wilt werken. Na het versturen komen deze gegevens bij de coördinator van Jouw uitwisseling binnen.