week vd uitwisseling_Toos klein.jpg serviceassistent5.jpeg Afbeelding14.jpg SDC11545.JPG _MG_9886.jpg week vd uitwisseling_thea met isalamedewerker Wilma Hollak.jpg Samenwerken WGS - JouwUitwisseling.jpg medischanalistcytologie9.jpeg

De Sociale Verzekeringsbank (SVB)

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is dé uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. Wij zorgen ervoor dat u, uw kinderen of uw ouders op tijd én correct hun kinderbijslag, AOW-pensioen of nabestaandenuitkering ontvangen. Dit doen we in opdracht van de overheid, al meer dan honderd jaar. Ruim vijf miljoen klanten rekenen op ons. En zij kúnnen op ons rekenen. De SVB is een publieke dienstverlener pur sang. Alles draait om u als klant. Als expert in sociale zekerheid en zorg zijn wij voortdurend alert op nieuwe manieren om de samenleving te helpen.

Wie een uitkering van ons ontvangt, maar ook wie informatie wenst over sociale regelingen, is bij ons aan het goede adres.

Ons uitgangspunt: mensen weten waar zij recht op hebben en krijgen dat ook. Al onze 3.000 medewerkers op 10 locaties dragen daar elke dag aan bij.

De SVB van morgen bouwen we vandaag. Als team. Samen. Door flexibel te zijn. Door van elkaar te leren. Door met onze klanten mee te denken, het initiatief te grijpen en durf te tonen. Dát soort professionals zoeken we.

De SVB biedt volop kansen om ambities te verwezenlijken, een inspirerende werkomgeving waarin vertrouwen en werkplezier de boventoon voeren en een werksfeer waarin medewerkers worden uitgedaagd om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Je bent van harte welkom om een (dag)deel mee te lopen bij de SVB locatie Deventer!

 

Welke functies komen in aanmerking?

Download hier de functielijst met de functies die in aanmerking komen voor Jouw Uitwisseling. Heb je nog vragen? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Interesse in een uitwisseling met ons?

Vul het formulier in en geef een korte motivatie waarom je graag bij ons een dag wilt werken. Na het versturen komen deze gegevens bij de coördinator van Jouw Uitwisseling binnen.