medischanalistcytologie9.jpeg serviceassistent5.jpeg _MG_9886.jpg SDC11545.JPG Samenwerken WGS - JouwUitwisseling.jpg week vd uitwisseling_Toos klein.jpg week vd uitwisseling_thea met isalamedewerker Wilma Hollak.jpg Afbeelding14.jpg

Over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht (ZGIJV) is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen. De organisatie biedt zorg voor ouderen met verschillende vormen van dementie (waaronder alzheimer) en belemmeringen in lichamelijk, psychisch of sociaal functioneren. Wij geloven dat de mens in iedere levensfase waardevol is en willen dit blijvend actief ondersteunen. Dit doen wij door het bieden van zorg waarbij behoud van eigen regie voorop staat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een ieder zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon.

Ons motto is dan ook: waar je er als mens toe doet…

Wij bieden zorg en behandeling vanuit vijf locaties, de Esdoorn, de Venus , de Riethorst en het Zonnehuis in Zwolle en de Hoekstee in Ommen. Elke locatie heeft een eigen gezicht. Dit zorgt ervoor dat we extra aandacht kunnen hebben voor wat onze cliënten specifiek nodig hebben. Iedere werklocatie heeft hierdoor een eigen werksfeer.

Tevens bieden wij  mogelijkheden voor Thuiszorg  en heeft Zonnehuisgroep IJssel-Vecht een eigen  Behandelcentrum. Vanuit het behandelcentrum wordt een breed pakket aan functies geboden zoals observatie, consultatie, diagnostiek, behandeling en begeleiding, informatie en advies.

Voor meer informatie over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht: www.zgijv.nl of volg ons via facebook, Instagram, Twitter en Linked-in  

Download hier de functielijst.

 

Vragen?

Neem dan contact op met Annet Nijland via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 038-4574507.