• Waardevolle
  nieuwe
  contactpersonen

 • Boeiend
  en
  inspirerend

 • Verbreed je blik op organisaties
  én op jezelf!

 • Een heel interessante ervaring!

Isala

ISALA

Isala is één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Onder het motto ‘gastvrije zorg dichtbij als het kan en verder weg als het moet’ waarborgen wij samen het aanbod van basis- en topzorg in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel.

Patiënten zijn bij ons te gast en beleven vaak zware, emotionele tijden. Dat geldt ook voor hun familie en vrienden. Vanzelfsprekend geven we professionele medische zorg, maar we willen er ook voor mensen zijn. Met aandacht en medeleven.

In Isala werken zo’n 7000 gedreven zorgverleners. Zij zetten zich elke dag vol passie in. Om te opereren, baby’s geboren te laten worden, diagnoses te stellen en ziektes te behandelen. Samen maken ze de zorg elke dag beter. Door wetenschappelijk onderzoek te doen naar betere behandelmethoden, voor onze patiënten.

De toekomst start vandaag
Als Isala geloven we in vooruitgang. We willen voorop lopen in medische, technische en sociale zorginnovaties. Innovaties die echt bijdragen aan betere zorg voor onze patiënten. Dat doen we elke dag. Samen met patiënten, maar ook met huisartsen, collega-ziekenhuizen en het bedrijfsleven. Zo werken we vandaag aan de zorg van morgen.

Welke functies komen in aanmerking?

Dit jaar doen een beperkt aantal afdelingen mee met Jouw uitwisseling.
Download hier de functielijst om te zien met welke functies je kennis kunt maken. 

Meer informatie

Voor meer informatie over onze organisatie ga je naar www.isala.nl en als je vooral geïnteresseerd bent in werken bij Isala naar www.isalawerkt.nl.

Vragen?

Mail dan naar jouwuitwisseling@isala.nl.