• Waardevolle
  nieuwe
  contactpersonen

 • Boeiend
  en
  inspirerend

 • Verbreed je blik op organisaties
  én op jezelf!

 • Een heel interessante ervaring!

ROVA

Wil jij ook werken bij ROVA? Bekijk dan hier het vacatureoverzicht. ROVA

ROVA werkt elke dag hard om onze omgeving schoon, heel en veilig te houden. Van inzameling van huishoudelijk afval tot beheer van het groen, wij zorgen dat het mooi voor elkaar is!

Een schone wereld

Wij halen afval op en zorgen voor een duurzame verwerking. ROVA ziet afval als grondstof en streeft dan ook naar een circulaire economie. Dat betekent: zo min mogelijk (waardevolle) grondstoffen gebruiken en zo veel mogelijk bestaande grondstoffen hergebruiken.

Daarnaast maken we de openbare ruimte schoon en onderhouden we in steeds meer gemeenten het groen. Verbeteren van de biodiversiteit is daarbij één van onze speerpunten.

Dit alles doen we in nauwe samenwerking met onze gemeenten en hun inwoners. Wij ‘ontzorgen’ gemeenten, bijvoorbeeld door taken op het gebied van bijvoorbeeld communicatie en projecten over te nemen.

Sociale werkgever

Wij kunnen ons werk alleen doen dankzij onze bevlogen en betrokken medewerkers. Daarom zetten we ons in voor maatschappelijk verantwoord werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid. Wij bieden medewerkers opleidingen en doorgroeimogelijkheden. En we doen ons best om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bij ons aan de slag te laten gaan.

Financieel

Onze doelstellingen op gebied van milieu hebben we altijd weten te combineren met een gezond financieel resultaat. Voor ons zijn omzetstijging en financieel geen leidende doelen. Wel streven we naar zo laag mogelijke kosten voor onze deelnemende gemeenten.

Ben je geïnteresseerd in een van de functies bij ROVA? Klik hier voor de lijst met functies. Contactpersoon is Gery Pander, te bereiken via P&O@rova.nl of 038- 427 36 29.

Wil jij ook werken bij ROVA? Bekijk dan hier het vacatureoverzicht

www.werkenbijrova.nl