• Waardevolle
  nieuwe
  contactpersonen

 • Boeiend
  en
  inspirerend

 • Verbreed je blik op organisaties
  én op jezelf!

 • Een heel interessante ervaring!

Meedoen, hoe doe ik dat?

Meedoen is simpel geregeld. Links in het groene vlak staan alle bedrijven en organisaties die meedoen aan deze Jouw Uitwisseling. Als het goed is, ben jij werkzaam bij een van deze organisaties. Mocht dat niet het geval zijn dan kan je helaas niet meedoen aan Jouw Uitwisseling.

Bezoek de pagina's van de organisaties en lees wat ze te bieden hebben. Naast een korte omschrijving van de organisatie is ook een lijst met functies toegevoegd. Deze is te downloaden zodat je hem op je gemak even kan doornemen.

Vervolgens vul je het inschrijfformulier in dat op de pagina staat van organisatie waar je graag mee wil uitwisselen. Om je in te kunnen schrijven heb je een code nodig. Deze is te vinden op intranet van de eigen organisatie of op te vragen bij de contactpersoon van de eigen organisatie. Wanneer je dit volledig ingevulde formulier opstuurt, zal je een bevestiging krijgen via de mail. Vervolgens zal er binnen enkele weken contact met je worden opgenomen door de betreffende organisatie om een afspraak te maken voor de uitwisseling.

Wij raden aan om van te voren even aan jouw leidinggevende en HR/of medewerker te melden dat je het voornemen hebt om uit te wisselen.

Meedoen als bedrijf, hoe doen we dat?

Met uw organisatie volgend jaar ook meedoen?
Stuur ons een mail: jouwuitwisseling@deltion.nl